Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Vi kan brannvern. Alt innen brannforebyggende arbeid i Oslo / Østlandet både for borettslag og næring. Ingen ting er umulig, ta kontakt for tilbud.


 

Har ditt borettslag hatt branntilsyn og dere trenger hjelp. Vi utfører brannteknisk tilstand etter NS 3424.

Vi kan utføre en brannteknisk tilstand av deres bygg/bygård. Vår tilstandsanalyse beskriver sikkerhetsnivået dere må ha etter NS3424. Vi tar en visuell kontroll/vurdering i henhold til gjeldene regelverk. Tilstandsrapport omfatter funn fra inspeksjonen, samt en oversikt over hvilke tiltak som må/bør settes i gang for at minimum byggeforskrift blir oppfylt. Avvik vurderes som beskrevet i NS3424 etter TG3 utbedres snarlig, TG2 utbedres innen 2 år og TG1 utbedres innen 5 år. Ta kontakt for et meget godt og konkuranse dyktig tilbud.

Kurs

Vi har gleden av å kunne tilby grunnleggende brannvernkurs for alle virksomheter. Kurset gjennomføres hos ditt firma eller borettslag og kursets varighet tilpasses deres behov.

Temaer som ofte blir vektlagt er eksempel:

- Lover og forskrifter / brannteori,- Hvorfor brannvernarbeid,- Brannrøyk,- Organisatoriske forutsetninger,- Slokkemidler,- Holdninger og motivasjon.

Vi kan også utføre evakueringsøvelser etter behov. 

Priser fra 4990,- 

Risikovurdering

NS 3901 Krav til risikovurdering av brann i byggverk.

For at brannsikkerheten skal ivaretas best mulig, er det viktig å gjennomføre en god risikovurdering. Risikovurdering av brann skal være redusert til et nivå som rimelig kan oppnås.

Risikovurderingen utpekes det hva som skal undersøkes og hvordan, og opplysningene samle og vektes for å gi et riktig bilde av risikoforholdene.  

Priser fra 4990,- 

 

Branndokumentasjon / Internkontroll

Det er strenge krav til branndokumentasjon til eier og bruker. Dokumentasjonen skal blant annet dokumentere et godt systematisk sikkerhetsarbeid.

Vi hjelper deg med brannperm, instrukser, egenkontroll og øvelser.

Og setter dette i system slik at det tilpasses ditt bygg. 

Priser fra 4990,- 

Tilsyn

Venter du eller har du hatt tilsyn fra brannvesenet? Fortvil ikke vi kan hjelpe deg, både til og forberede tilsyn eller bistå med å svare og lukke avvik i tilsynsrapporten. 

Ta kontakt for priser

Evakuerings øvelse

Vi skreddersyr en evakueringsøvelse for ditt borettslag eller arbeidsplass. Å avholde en evakueringsøvelse vil være med på å gi en bevissthet blant ansatte eller beboere slik at de allerede vet hvordan de skal reagere ved brannalarm. Alle øvelser oppsummeres med de involverte og øvelses rapport med mål, resultat blir sendt etter øvelsen. 

Priser fra 4990.- 

Vi kan brannvern og eksperter på det forebyggende arbeidet. Ta kontakt for bistand

Share on Facebook